Met deze middeltjes maak je een einde aan tandsteen bij je hond ⋆ Kreeftenboel


Wat niet iedereen in de gaten heeft, is dat het erg belangrijk is om het gebit van je hond goed schoon te houden. Wanneer deze niet goed schoon is, kan de hond last krijgen van tandsteen. Dit is niet goed voor de gezondheid van de hond. Daarom zijn er ook verschillende producten ontwikkeld die je kunnen helpen het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden. Zo heb je bijvoorbeeld een pen waarmee je snel en eenvoudig de tandsteen en tandplak kunt verwijderen bij je hond. Lees snel verder om te kijken welk product jij wilt hebben om tandplak bij je hond tegen te gaan. 

California Pets drinkwater additief om tandplak te bestrijden 

Je kunt drinkwater additief gebruiken om tandsteen bij je hond flink aan te pakken zonder dat hij het in de gaten heeft. Het enige wat je doet, is een theelepel van de vloeistof toe te voegen aan zijn drinkwater. Doordat er actief zuurstof in het product zit, wordt zowel de drinkbak als de bek van je hond beschermd tegen schadelijke bacteriën. Deze bacteriën kunnen namelijk niet overleven op een plek waar veel zuurstof is.  

Waarom California Pets drinkwater additief? 

Drinkwater additief van California Pets is een vloeistof zonder schadelijke ingrediënten. Zo heeft het bijvoorbeeld zuiveringszout en tetranatrium EDTA dat helpt om de pH-waarde van het water te balanceren. Zo wordt het natuurlijke evenwicht in de bek van je trouwe viervoeter bewaard. Daarnaast zal je hond niet eens in de gaten hebben dat hij iets anders drinkt dan alleen water. Dit komt omdat de smaak hiervan niet verandert.  

Pet Tooth Stick voor honden om tandsteen te voorkomen 

Een goede en simpele manier om tandsteen bij je hond te voorkomen, is door regelmatig zijn tanden te poetsen. Dit kan met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden. Met deze innovatieve tandenborstel verwijder je tandplak en tandsteen zonder dat het tandglazuur van je hond hierdoor wordt aangetast. Verder kun je voedselresten weghalen waardoor bacteriën zich niet kunnen gaan nestelen en een slechte adem bij de hond kunnen veroorzaken. 

Waarom de Pet Tooth Stick voor honden? 

Wist je dat zo’n tachtig procent van alle honden na het derde levensjaar problemen krijgt met het gebit? Er ontstaat bijvoorbeeld tandplak dat vervolgens leidt tot tandsteen. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot tandbederf of ontstekingen bij het tandvlees. Om te voorkomen dat dit gebeurt, is het belangrijk om regelmatig het gebit van je hond goed te poetsen met de Pet Tooth Stick. 

Tandsteen door middel van de Dental Chew Toy 

Een andere manier om tandsteen bij je hond te voorkomen, is door gebruik te maken van een speeltje waarop hij moet bijten. Zo heb je bijvoorbeeld de Dental Chew Toy. Door te kauwen op de Dental Chew Toy, worden voedselresten en tandplak verwijderd door de noppen en de ribbelige structuur van het speeltje. 

Wat is de Dental Chew Toy precies 

De Dental Chew Toy is dus een speeltje waar je hond kan bijten dat gemaakt. Het heeft een enorme aantrekkingskracht op honden. Waardoor hij meteen met het speeltje wil spelen en niet eens in de gaten zal hebben dat hij ondertussen zijn gebit aan het schoonmaken is. Door de noppen en de ribbelige structuur op het product wordt het gebit schoongemaakt terwijl hij aan het spelen is. 

Gezondere tanden met de Natural Tandspray van Dr. Brite 

Wanneer je hond regelmatig last heeft van tandsteen en hij het niet fijn vindt als zijn tanden worden gepoetst, kun je kiezen om de Dr. Brite Natural Tandspray te gebruiken. Door dit product meerdere keren per dag op zijn tandvleeslijn te spuiten, wordt op een natuurlijke manier tandplak en tandsteen bestreden terwijl het tegelijkertijd ook zijn adem fris doet laten ruiken. 

Wat doet de Dr. Brite Natural Tandspray verder nog 

De Dr. Brite Natural Tandspray bevat, net als de andere producten van Dr. Brite, alleen maar natuurlijke ingrediënten. Zo zit er kokosolie in, een middel dat al heel lang gebruikt wordt om de mondgezondheid van de mens goed houden. Dit bestrijdt namelijk alle schadelijke bacteriën, houdt de tanden mooi wit en weekt tandsteen los zodat je dit gemakkelijk kunt verwijderen. De bacteriën worden ook gedood door het plakkerige stofje propolis. Dit bestrijdt tegelijkertijd ook nog de schimmels in de bek van je hond.  

Altijd een frisse adem met de Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite 

Met behulp van de Tand- en Tandvleespen zal je hond nooit meer last hebben van tandsteen. Dit setje bestaat uit een pen om het gebit mee te poetsen en een spray die je hierbij kunt gebruiken. Het is een hele gemakkelijke manier om het gebit van je hond schoon te maken. En ervoor te zorgen dat je hond blijft schone tanden, een frisse adem en een gezond tandvlees heeft. 

Wat is de Tand- en Tandvleespen 

De Tand- en Tandvleespen is een pen die je kunt gebruiken om het gebit van je hond of kat schoon te maken. Je krijgt er ook een spray bij die je dient als een soort tandpasta. Deze bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, peterselie zaadolie, propolis en grapefruit zaadolie. Zij bestrijden namelijk de schadelijke bacteriën in de bek van je hond en zorgen ervoor dat tandsteen niet kan ontstaan. 

Kies voor de Pet Dental Kit van OxyFresh om het gebit van je hond te verzorgen 

Tot slot kun je ook met de Pet Dental Kit het gebit van je hond schoon en fris houden. Dit is een set van het merk OxyFresh met daarin drie vinger tandenborstels met een bijbehorende tandpasta en een tandenspray. Deze tandpasta smeer je op de tanden van je hond door de speciale vinger tandenborstels te gebruiken en je eindigt dan met de tandenspray. In deze producten zit vooral het ingrediënt actief zuurstof. Dit gaat de strijd aan met de schadelijke bacteriën die zich nestelen op het gebit van je hond en tandsteen veroorzaken. Zij kunnen namelijk niet goed kunnen overleven op een plek waar veel zuurstof is. Door de Pet Dental Kit regelmatig te gebruiken, heeft je hond de hele dag een schoon gebit. https://kreeftenboel.nl/huisdieren/met-deze-middeltjes-maak-je-een-einde-aan-tandsteen-bij-je-hond/